PODIJELI

Korisnici Addiko Mastercard debitnih kartica od 1. avgusta automatski učestvuju u nagradnoj igri, u kojoj mogu osvojiti poklon bon vrijednosti do 3.000 KM, tokom dva kola izvlačenja. Učešće u igri je veoma jednostavno, dovoljno je da tokom avgusta naprave barem dvije transakcije plaćanja u iznosu od 10 KM i više i automatski učestvuju u prvom krugu nagradne igre.

“Naša mirisna Mastercard beskontaktna debitna kartica ovog ljeta omogućava dodatne pogodnosti korisnicima. Svi korisnici ovih kartica u prilici su osvojiti vrlo atraktivne nagrade, u vrijednosti 1000, 2000 ili 3000 KM”, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

“Svako plaćanje veće od 10 KM napravljeno Addiko Mastercard debitnom karticom znači i novu mogućnost za učešće u nagradnoj igri i osvajanje nagrada korisnicima ovih kartica”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, te istakao da ova kartica garantuje i sigurnu online kupovinu, zbog implementirane Addiko sigurne kupovine zasnovane na 3D Secure code.

Addiko Mastercard debitna kartica prva je mirisna kartica na bh. tržištu. Osim ugodnog mirisa jagode i njen vertikalni dizajn je čini posebnom. Ugovaranje kartice je veoma jednostavno, a više detalja se može dobiti na www.addiko.ba