PODIJELI

Predstavnici ovih kompanija bit će govornici na 5. Sarajevo Marketing Summitu koji će se održati 8. novembra u hotelu Hills u Sarajevu.

Ovogodišnji Sarajevo Marketing Summit pokazat će koji marketinški koncepti se danas uspješno koriste u regiji i svijetu. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa promijenjenim marketingom.

Govornici ovogodišnje konferencije predstavit će glavne trendove i iskustva iz cijeloga svijeta i učesnicima pokazati kako biti dio (r)evolucije u marketingu.

Direktori marketinga imaju  izuzetnu priliku  da se upoznaju s načinima na koje prošireni digitalni ekosistem može da pomogne u procesu poboljšanja poslovanja, targetiranja klijenata i prepoznavanja njihovih potreba, kao i o procesu kreiranja novih portfolija.

Kako sve to ostvariti, učesnicima će reći gospodin Branislav Vujović, predsjednik  i osnivač New Frontier Group koji će svojom prezentacijom otvoriti peti Sarajevo Marketing Summit. Toni Balažič, CEO Panvita učesnicima će pokazati koji su to uspješni marketinški koncepti. U današnjem uvijek povezanom svijetu očekivanja potrošača se mijenjaju. Tako se mijenja i funkcija marketinga.

Kako marketing (r)evolucija izgleda u praksi objasnit će Aleksandra Kregar iz kompanije Atlantic Grupa.

Nizu odličnih prezentacija i vrhunskih govornika koji će se fokusirati na to da prisutnima pomognu u prevazilaženju marketing i biznis izazova kako bi ostavili što bolji utjecaj na poslu, pridružit će se i govornici i iz mnogih drugih kompanija kao što su: UNIQA International, One Suite Hotel, Sberbank BiH, NIS Gazprom Neft, Dogs Trust, Klix.ba, SportSport.ba, Hurra Studios i TENZING.

Glavni fokus Summita je digitalno iskustvo, brend strategija, biznis modeli, kako bi učesnici otkrili prave ideje za unapređivanje svog poslovanja. Ovogodišnji Sarajevo Marketing Summit je bogat sadržajem i odličnim govornicima.

Ideja zasigurno neće nedostajati na ovom najvećem skupu marketara, stoga se prijavite odmah i rezervišite svoje mjesto koje nudi mnogo toga za vidjeti, naučiti i iskustiti.

Za više informacija o učesnicima, programu i govornicima Sarajevo Marketing Summita posjetite www.marketing-summit.ba ili Facebook i Instagram stranice Summita.