Nove kreditne linije za fizička i pravna lica

Nove kreditne linije za fizička i pravna lica

18
0
PODIJELI

Komercijalna banka a.d. Banja Luka svojim klijentima je obezbijedila da na brz, jednostavan i transparentan način dođu do neophodnih kreditnih sredstava, kako za fizička, tako i za pravna lica.

Fizičkim licima je sada dostupna posebna ponuda nenamjenskih i kredita za refinansiranje sa rokom otplate do 5 godina i maksimalnim iznosom kredita do 50.000 KM. Ova ponuda će biti dostupna do kraja tekuće godine, a klijenti sredstva mogu iskoristiti za refinansiranje svojih obaveze u drugoj banci, pokriće troškova godišnjeg odmora ili za druge namjene u skladu sa svojim željama i potrebama. Ova vrsta gotovinskih kredita namijenjena je fizičkim licima u stalnom radnom odnosu i penzionerima.

 Uz navedenu ponudu, dostupni su i krediti za preduzetnike, mikro i mala preduzeća za finansiranje obrtnih sredstava, tekuće likvidnosti, finansiranje izvoza, investicija, refinansiranje obaveza i kredita u drugim bankama ili druge namjene u skladu sa potrebama klijenata. Maksimalan iznos kredita zavisi od kreditne sposobnosti klijenta, a rok otplate je maksimalno 5 godina.

Predsjednik Upravnog odbora Komercijalne banke a.d. Banja Luka, dr Boško Mekinjić, izjavio je ovim povodom da na ovaj način Banka želi da doprinese oporavku građana i malih preduzeća nakon epidemije, kako bi se što manje osjetile štetne posljedice po stanovništvo i privredu. Neophodno je da društveno odgovorne kompanije sarađuju sa građanima u svrhu pronalaženja najboljih rješenja za ublažavanje novonastale situacije izazvane epidemijom virusa korona.