PODIJELI

Početak nove školske godine za sve roditelje predstavlja značajnu stavku u kućnom budžetu. Ipak, troškovi opremanja školaraca za polazak u školu mogu biti znatno manji ukoliko ste korisnik Visa Inspire kartice, jer je Intesa Sanpaolo Banka obezbijedila posebne popuste za plaćanje Visa Inspire karticama u saradnji sa odabranim partnerima.

U akciji “Sretna nova školska godina!” koja traje do 30.09.2018. u prodavnicama “Svjetlostkomerca”, “Intersporta”, “Planike” i “Sancta Domenice” možete ostvariti popuste na školski pribor, odjeću, obuću, tehničku i drugu opremu za školarce.

Za plaćanje Visa Inspire karticom, “Svjetlostkomerc” daje popust od 5% na kompletan školski i ostali asortiman, izuzev udžbenika.

U prodavnicama “Intersporta” svi artikli sa redovnim cijenama mogu se kupiti uz 10% popusta. Na novu kolekciju “Planika” daje 10% sniženja, dok u prodavnici “Sancta Domenica” popust iznosi 10% na sve igre i opremu za PlayStation.

Osim posebnih pogodnosti za nabavku opreme za školarce, Intesa Sanpaolo Banka i “Svjetlostkomerc” su u okviru ove akcije obezbijedili i donaciju u školskoj opremi za 100 prvačića širom BiH.

Povratak u školu može biti lakši uz Visa Inspire karticu Intesa Sanpaolo Banke i popuste koje donosi akcija “Sretna nova školska godina!”.