Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Treći travelexpo Ankara će se održati od 22. do 25. marta 2018.

Ured savjetnika za kulturu i turizam Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini obavještava zainteresirane da će se 3.turistički sajam TRAVELEXPO ANKARA održati od 22. do 25. marta/ožujka 2018. godine. Organizator turističkog sajma TRAVELEXPO ANKARA je kompanija ATIS sajmovi, uz podršku Ministarstva kulture i turizma Republike Turske te Asocijacije turističkih agencija Republike Turske (TURSAB). Sajam će se održati u ATO Congresium Expocenteru na površini od 10.000 metara kvadratnih.

Cilj Sajma je biti platforma za promociju i marketing turističkih proizvoda Ankare i njenih regija, Turske općenito, ali i susjednih zemalja.

TRAVELEXPO ANKARA je uključen u međunarodni kalendar sajmova, s ciljem da svima onima koji planiraju odmor tokom praznika i putovanja pruži uvid u turističku ponudu Ankare, Turske i susjednih zemalja.

Treći TRAVELEXPO ANKARA će okupiti predstavnike regionalnih, nacionalnih i međunarodnih turističkih sektora, koji će predstaviti i promovirati postojeće turističke potencijale. Davatelji usluga i kupci će, okupljeni na jednom mjestu, biti u prilici dogovarati aranžmane za što kvalitetnija putovanja, praznike i odmor sa sadržajima koji zadovoljavaju potrebe savremenog čovjeka.

Glavni grad Turske, Ankara je kroz historiju bila dom različitim civilizacijama i kulturama. Mnogobrojne prirodne ljepote, historijski i kulturni spomenici predstavljaju turističke destinacije koje neizostavno treba posjetiti.

Anatolian muzej u Ankari je svjetski poznat, nagrađivan kao jedan od najboljih muzeja u Evropi, ali i mjesto koje ljubiteljima arheologije, ali i drugim turistima pruža uvid u mnoštvo arheoloških eksponata. Osim toga, tokom posjete Ankari nikako se ne smije propustiti posjeta historijskim mjestima poput Etnografskog muzeja, starih rimskih ruševina, Augustovog hrama, dvorac Ankara i Anitkabir (mauzolej Ataturka). Izuzetan interes turisti pokazuju za Kizilcahamam, mjesto koje postal popularno zahvaljujući ljekovitim termalnim vodama.

Tokom posjete Ankari, neizostavan je obilazak četvrti Beypazari, tokom kojega posjetitelji mogu uživati u tradicionalnoj osmanskoj arhitekturi, ukusnim delicijama ovoga kraja Turske, muzejima i prirodnim ljepotama.

na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih