UniCredit je prepoznat kao vrhunski poslodavac 2020. godine u Europi

UniCredit je prepoznat kao vrhunski poslodavac 2020. godine u Europi

41
0
PODIJELI

  • Lokalni certifikati su postignuti u osam europskih zemalja: Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rusiji i Srbiji.

UniCredit sa ponosom objavljuje da je već treći put zaredom zvanično certificiran od strane Instituta najboljih poslodavaca (eng. Top Employers Institute) za izuzetnu ponudu za zaposlenike, što potvrđuje status Grupe kao sjajnog mjesta za rad.

Godišnje međunarodno istraživanje koje sprovodi Institut najboljih poslodavaca, prepoznaje vodeće poslodavce širom svijeta: one koji pružaju odlične uslove za zaposlenike, njeguju i razvijaju talenat na svim nivoima organizacije i teže kontinuiranom optimiziranju prakse zapošljavanja.

Certifikat najboljih poslodavaca na europskoj razini dodijeljen je zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je UniCredit postigao u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rusiji i Srbiji.

Certifikacija najboljih poslodavaca bazira se na temeljitom istraživačkom procesu i skupu potrebnih standarda. Svi su podaci bili neovisno pregledani, potvrđujući UniCreditove izvanredne uvjete za zaposlenike i zavrijeđujući banci njeno mjesto među odabranom grupom certificiranih vrhunskih poslodavaca.