Poziv na Centralnu konferenciju i druge događaje Sedmice podizanja svijesti o prevarama

Poziv na Centralnu konferenciju i druge događaje Sedmice podizanja svijesti o prevarama

27
0
PODIJELI

Deloitte BiH, u saradnji sa eminentnim parterima, po prvi put u BiH obiljžava Sedmicu podizanja svijesti o prevarama u periodu od 18. do 22. novembra 2019. godine.

Cjelokupna manifestacija održat će se pod pokroviteljstvom Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, gospodina Željka Komšića.

U ponedjeljak, 18. novembra u hotelu Holiday održat će se Centralna konferencija na kojoj su neki od govornika Ambasador SAD-a u BiH, Eric Nelson; Ambasador Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH, Matthew Field; Ambasadorica Kraljevine Švedske u BiH, Johanna Strömquist; Šefica Misije OSCE-a u BiH, Kathleen Kavalec i drugi eminentni govornici iz regije i svijeta. Tom prilikom predstavit ćemo i rezultate istraživanja o percpeciji studenata o prevari i korupciji u BiH u kojem je učestvovalo 600 studenata iz BiH.

U utorak, 19. novembra u hotelu Holiday održat će se konferencija “Borba protiv korupcije i prevare” koja će okupiti lokalne i rgeionalne eksperte iz oblasti cyber sigurnosti i kriminala, prevara u javnim nabavkama i zaštite zviždača.