PODIJELI

Pod nazivom „Zlata vrijedna“ Nova banka, u saradnji sa kompanijom Visa Inc., organizuje nagradnu igru za sve nove korisnike Visa Gold debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra će trajati do 13.1.2019. godine. Sa tri transakcije plaćanja Visa Gold debitnim karticama ili aktiviranjem kreditne kartice u datom periodu, korisnik kartice ostvaruje pravo učešća u nagradnoj igri i mogućnost da osvoji tablet Samsung Galaxy Tab E 9.6 ili glavnu nagradu putovanje u Dubai za dvije osobe.

Sa Visa Gold debitnim ili kreditnim karticama, pored učešća u nagradnoj igri, klijenti Nove banke mogu da uživaju i u drugim pogodnostima, od brzine rješavanja zahtjeva bez čekanja u redovima na šalteru do hitne isplate gotovine kao i zamjene kartice u inostranstvu u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja kartice bez dodatnih troškova za klijenta.

Visa Gold kartica klijentu pruža i dodatnu sigurnost i privilegije, od besplatnih informacija vezanih za medicinsku i pravnu pomoć u inostranstvu, osiguranja kod gubitka prtljaga, kašnjenja i otkazivanja letova, zatim putničkog zdravstvenog osiguranja u trajanju od 365 dana u godini za korisnika kartice i 15 dana u godini za cijelu porodicu, ukoliko su troškovi putne karte, smještaja ili aranžmana plaćeni Visa Gold katicom.

Osim toga, Visa svijet pogodnosti omogućava značajne popuste prilikom kupovine u regionu i širom svijeta te produžetak garancije za robu do 12 mjeseci.

Uz Visa Gold kreditnu karticu klijent može da koristi kreditni limit do 50.000,00 KM te beskamatni period u trajanju od 50 dana za kupovinu roba i usluga.

Više informacija o pogodnostima Visa Gold kartica potražite na linku: https://www.novabanka.com/Nova-Banka/1088/VISA-Gold.shtml