Kompanija Payten Najbolji provajder tehnoloških usluga za bankarski sektor u 2018. godini

Kompanija Payten Najbolji provajder tehnoloških usluga za bankarski sektor u 2018. godini

132
0
PODIJELI

U sarajevskom hotelu “Holiday” održana je Večer bankara “Zlatni BAM” u okviru koje su najuspješnijim bankama uručena prestižna priznanja “Zlatni BAM” koja, 17. godinu za redom, a na osnovu izvještaja nezavisnih revizora za poslovanje u prethodnoj godini, dodjeljuje poslovno-finansijski magazin “Banke i Biznis u BiH”.  

Vodeće banke u Bosni i Hercegovini dobile su priznanja za najveću aktivu, najveći ukupni kapital, najveći rast depozita i druge nagrade.

Pored nagrada Zlatni BAM na Večeri bankara uručena su i posebna priznanja – Plakete “Zlatni BAM” uspješnim pojedincima i kolektivima koji raznovrsnim proizvodima i uslugama opslužuju bankarski i finansijski sektor.

Kompanija Payten d.o.o. dobila je Plaketu Zlatni BAM za “Najboljeg provajdera tehnoloških usluga za bankarski sektor u 2018 godini”, a nagradu je primio Generalni direktor društva gosp. Mirza Ustamujić.

Kompanija Payten će i dalje nastaviti nuditi najinovativnija rješenja za poslovanje banaka, sa posebnim akcentom na sve veće zahtjeve klijenata, te tako doprinositi jačanju, razvoju i modernizaciji finansijskog sektora u Bosni i Hercegovini.