Komercijalna banka Banja Luka podržava obilježavanje Međunarodnog dana porodice

Komercijalna banka Banja Luka podržava obilježavanje Međunarodnog dana porodice

55
0
PODIJELI

Komercijalna banka ad Banja Luka podržaće organizaciju Dječijeg sajma, koji će u Banja Luci biti održan 25. i 26. maja, povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obilježava danas.

Predsjednik uprave Komercijalne banke Banja Luka dr Boško Mekinjić istakao je da će Komercijalna banka, kompanija koja cijeni i njeguje vrijednosti porodice kao temelja društvene zajednice, podrškom sajmu dati doprinos obilježavanju značajnog datuma, kao što je Međunarodni dan porodice. Porodica je osnovni element svakog društva i na ovaj način želimo da podstaknemo djelovanje društva u korist porodice i naglasimo važnost uvažavanja porodičnog načina života naveo je Mekinjić.

U Komercijalnoj banci su istakli da je Dječiji sajam najveća porodična manifestacija u Banjaluci, na kojoj će se predstaviti i njihova kompanija. Svi posjetioci će moći od predstavnika naše banke dobiti informacije o širokoj lepezi proizvoda i usluga iz ponude rekli su u Komercijalnoj banci. Dodali su da je proizvod koji privlači najveću pažnju mališana i njihovih roditelja “Cvrčak slobodna štednja”, koja omogućava neograničen broj uplata i isplata u toku ugovorenog perioda, a u skladu s finansijskim mogućnostima roditelja. Pojasnili su da štedni ulog po izuzetno atraktivnim kamatnim stopama otvaraju zakonski zastupnici mališana, odnosno roditelji ili staratelji, na osnovu rodnog lista djeteta