Komercijalna banka a.d. Banja Luka produžila atraktivnu akcijsku ponudu kredita stanovništu

Komercijalna banka a.d. Banja Luka produžila atraktivnu akcijsku ponudu kredita stanovništu

47
0
PODIJELI

Komercijalna banka Banjaluka produžila je trajanje akcijske ponude kredita stanovništvu do 31. decembra ove godine zbog velikog interesovanja klijenata koji tokom akcije mogu aplicirati za veće iznose uz niže kamatne stope i duže rokove otplate.

U Komercijalnoj banci Banjaluka navode da su u ponudi posebno povoljni gotovinski krediti sa rokom otplate do 120 mjeseci uz kamatne stope koje se kreću već od 3,35 odsto (EKS od 5,42 odsto) i sa maksimalnim iznosom do 50.000 KM.   Ističu da su građanima koji planiraju putovanje na omiljenu destinaciju, kupovinu automobila ili nabavku školskog pribora i opreme za školarce na raspolaganju “brzi keš krediti”. U Komercijalnoj banci ističu da je, osim realizacije u roku od 23 časa, prednost ovog kredita minimalna potrebna dokumentacija, te mogućnost dobijanja “Visa Classic” kreditne kartice bez plaćanja članarine za prvu godinu korišćenja. Dodali su da u nastavku akcije građanima koji planiraju kupovinu stana, žele da adaptiraju postojeći i učine ga funkcionalnijim, ili refinansiraju stambeni kredit druge banke, nude stambeni kredit sa nominalnom kamatnom stopom već od 3,39 odsto(EKS od3,73 odsto).

– Nastavak uspješne akcijske ponude kredita za stanovništvo omogućava klijentima da do kraja godine do potrebnih finansijskih sredstava dođu po znatno povoljnim uslovima – rekao je predsjednik Uprave Komercijalne banke Banjaluka dr Boško Mekinjić. Naglasio je da Komercijalna banka uvijek iznova nastoji da opravda povjerenje koje im klijenti poklanjaju, te da je osnovni razlog za produžavanje akcije da se izađe u susret njihovim finansijskim zahtjevima i potrebama.

Detaljne informacije o produžetku akcijske ponude kreditnih proizvoda zainteresovani građani mogu dobiti u bilo kojoj poslovnici banke ili na portalu www.kom bankbl.com.