PODIJELI

Hotel Marriott Mostar, koji se gradi na mjestu bivšeg hotela Ruža u Mostaru, neće biti završen do kraja godine.

Naime, u januaru 2018. godine rukovoditelj gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je da se radovi odvijaju punom parom te da bi hotel trebalo da bude završen u aprilu 2018. godine, no na službenoj stranici hotela Marriott Mostar objavljeno je da će hotel biti otvoren u martu 2019.

Inače, početni izgled projekta je dorađen inovativnim detaljima, u skladu sa zahtjevima projektanta i velikog svjetskog lanca hotela Marriott.

Hotel Marriott Mostar će biti hotel s pet zvjezdica s površinom većom od 27.000 četvornih metara. Imaće 182 sobe i apartmane, sedam različitih restorana, tri različita bara, dvorane za sastanke, koncertnu dvoranu, bazen na vrhu hotela, spa centar, podzemnu garažu…, a sve to neposredno uz Stari most.

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu, izvijestio je bljesak.info, prenosi Indikator.

Portal eKapija predstavio je projekat za hotel Marriott Mostar u septembru 2017. Šta je predviđeno tim projektom, te kako je planirano da izgleda hotel pogledajte OVDJE.

(eKapija)