Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Tuzla dobija solarne klupe i stablo

Grad Tuzla će, zahvaljujući donaciji mikrokreditne fondacije Partner, dobiti solarno stablo, solarne klupe i punionice za električna vozila. U skladu sa prijedlogom donatora, solarno stablo će biti postavljeno u krugu kompleksa Panonskih jezera i od subote, 5. avgusta, će biti u funkciji.

Solarna klupa će uskoro biti postavljena na prostoru kod Tržnog centra Sjenjak, a punionica za električna vozila na jednom od gradskih parkinga u centru grada. Interesantno je da će se, postavljanjem punionice, Tuzla naći na mapi evropskih gradova u kojima postoje punionice za električna vozila, saopšteno je na sajtu Grada.

- Partner mikrokreditna fondacija na ovaj način želi uputiti poziv svim građanima BiH, kao i turistima da posjete Tuzlu. Osim toga, želimo poslati poruku da svako od nas, bilo da se radi o pojedincima ili pravnim osobama, treba učiniti onoliko koliko može, kako bi se smanjila zagađenost zraka. Naša fondacija sebe vidi kao lidera u pozitivnim promjenama i to želimo podijeliti sa Gradom Tuzla i građanima - istakla je Albina Nuhić, direktorica Sektora podrške u Partner mikrokreditnoj fondaciji.

Gradonačelnik, Jasmin Imamović se, u ime građana Tuzle, zahvalio na ovoj vrijednoj donaciji, koja ide u korak sa strategijom razvoja Tuzle, kao i principima razvoja "gradova budućnosti", koja podrazumijeva infrastrukturna unapređenja, tehnološke inovacije, razvoj planiranja i regulacija te zaštitu okoliša.

na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih