Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Mikrokreditna fondacija Partner dobila dva međunarodna priznanja

Mikrokreditna fondacija Partner dobila je dva međunarodna priznanja za izuzetno upravljanje socijalnim učinkom i posvećenost zaštiti klijenata, i učešće u edukativnoj kampanji "Mudro do kredita".

Na jubilarnoj, dvadesetoj, godišnjoj konferenciji mikrofinansijskog centra za istočnu i centralnu Evropu i centralnu Aziju, koja se od 24. do 26. maja 2017. godine održavala u Sarajevu, učestvovali su predstavnici više od 100 organizacija i institucija iz cijelog svijeta. Moto ovogodišnjeg okupljanja u Sarajevu je bio "Perspektiva 2037: fer finasiranje za sve" i predstavlja simboličnu retrospektivu nastajanja i razvijanja ideje mikrofinansiranja u svijetu od devedesetih godina prošlog stoljeća, kao i priliku za razmišljanje i planiranje razvoja sektora u naredna dva desetljeća.

Mikrofinansijski centar (MFC – Microfinance Center) iz Varšave je u okviru konferencije, dodijelio dva izuzetna međunarodna priznanja Partneru: za izuzetno upravljanje socijalnim učinkom i posvećenost zaštiti klijenata i priznanje za aktivno učešće u kampanji "Mudro do kredita".

- Zahvaljujemo se Mikrofinansijskom centru iz Varšave na ovim izuzetnim priznanjima, koja za nas znače da svih ovih 20 godina radimo pravu stvar. Naš odnos prema klijentima nećemo mijenjati ni u budućnosti, jer sve odluke o poslovanju koje donosimo, su isključivo, i uvijek će biti, vođene potrebama klijenata - izjavio je direktor Partner MKF, Senad Sinanović, nakon uručenja priznanja.(eKapija)

na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih