Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Slovenački startap Viberate za 5 minuta prikupio 10 mil USD

Slovenаčki startap Viberate je u inicijalnoj ponudi vlastite kriptovalute Vibe (ICO – inicial coin offerings) u manje od pet minuta prikupio 10 mil USD. Startap i istoimena platforma namijenjena spajanju muzičara, agenata i organizatora događaja će funkcionisati na principu isplate honorara u kriptovalutama.
 
Riječ je o kriptovalutnoj paraleli tradicionalne inicijalne javne ponude akcija za koju su ulagači pokazali nevjerovatan interes bez obzira na to što je riječ o startapu koji postoji tek dvije godine, potvrdio je jedan od suosnivača Viberatea Vasja Veber.
 
Prodali su svih 120 miliona kriptiranih kovanica što znači da imaju dovoljno sredstava da svoje iskustvo u praćenju uticaja marketinških aktivnosti na popularnost muzičara pretvore u preduzeće koje zarađuje na obradi velike količine podataka i pretvaranju istih u korisne statističke informacije.
 
- Trenutno imamo mrežnu bazu podataka i svojevrstan ekosistem od 120.000 muzičara i 50.000 događanja. Želimo da napravimo profile za sve učesnike muzičke industrije, a zatim ćemo ih sve povezati na zajedničkom tržištu te im dati sve alate za interakciju pomoću kriptova - kazao je Veber.
 
Trenutno zapošljavaju oko 20 stručnjaka različitih profila, od kojih većina posjeduje i po deceniju dugo muzičko iskustvo. Ideja za pokretanje biznisa stasavala je dugi niz godina, a planiraju da postanu centralno mjesto bez kojega će organizacija najvećih svjetskih festivala postati nezamisliva.(eKapija)
na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih