Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Zvornička Alumina zaposlila 45 radnika

Kompanija Alumina iz Zvornika primila je u ponedjeljak (11. septembra 2017.) u radni odnos još 45 radnika, od kojih je 15 inženjera mašinstva, tehnologije i elektrotehnike. Početkom narednog mjeseca biće primljeno još 15 inženjera i Alumina će tada imati 150 visokostručnih kadrova, saopšteno je iz ove kompanije.
Nakon uručivanja ugovora o radu, predsjednik Upravnog odbora kompanije Alumina Milorad Motika rekao je da prijemom novih radnika ova kompanija popunjava radnu snagu za projekte koji su rađeni u toku ove i prošle godine.
- Prijemom novih radnika pripremamo radnu snagu i za pogon Zeochema koji se gradi preko puta Alumine, da se obuče kako bi bili spremni za rad u novom pogonu, jer je cijena proizvoda Zeochema jako visoka i ne smije biti škarta - rekao je Motika.
On je naglasio da je Zeochem partnerska firma Alumine i da je neophodno da dobije obučene radnike, dok će jedan dio radnika biti raspoređen u proizvodni program Alumine.
Govoreći o ulaganjima, Motika je rekao da će u ovoj godini biti investirano oko 22 mil KM u dva proizvodna pogona i obdanište.
- Obdanište, koje se nalazi u neposredno uz Aluminu, počinje da radi najkasnije 1. oktobra. Kada je riječ o novim investicijama, planiramo da do kraja mjeseca sklopimo još jedan ugovor sa ino partnerom, što za sobom povlači ulaganja u proširenje proizvodnih kapaciteta - rekao je Motika.
Od aprila 2013. godine do danas kompanija Alumina zaposlila je 757 novih radnika. Privredno društvo Alumina zapošljava ukupno 1.467 radnika.(eKapija)
na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih