Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Australijski Care Park želi da gradi podzemne garaže u Sarajevu

Australijski  Care Park želi da investira u Kanton Sarajevo, posebno u turizam kao i u projekte izgradnje podzemnih garaža, rečeno je na jučerašnjem sastanku (11. septembar 2017.) u Sarajevu, saopćeno je na sajtu Vlade KS.
 
Ministri privrede i saobraćaja Kantona Sarajevo Muharem Šabić i Mujo Fišo ugostili su direktore kompanija Care Park i Polimac Company Roberta Beltekya i Mehmeda Polimca sa saradnicima i razmijenjenili informacije o turističkim potencijalima Kantona Sarajevo kao i planovima investiranja u oblasti saobraćaja.
 
Također je direktor Belteky prezentirao aktivnosti svoje kompanije koja investira u Australiji, Novom Zelandu te jugoistočnoj Aziji.
Šabić je goste upoznao da je zakonodavstvo Kantona Sarajevo u oblasti investicija usklađeno sa regulativom Evropske unije, sa posebnim naglaskom na Zakon o javno-privatnom partnerstvu KS koji omogućava pokretanje investicionog postupka javnom i privatnom partneru.
Fišo je prezentirao stanje u oblasti saobraćaja u mirovanju i upoznao predstavnike kompanije o potrebi izgradnje novih parking mjesta u Kantonu.
Kako navode iz Ministarstva privrede KS, dogovoreni su budući koraci saradnje u skladu sa Zakonom o javno-privatnom partnerstvu.(eKapija)
na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih