Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Aksa Kids Mega Store u Sarajevu otvorila svoju najveću maloprodajnu radnju

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije u subotu 9. septembra otvorila je maloprodajni objekat u Sarajevu, na Stupu kod TC Bingo, saopšteno je iz Akse.

To je, uz već otvorenu radnju u Banjaluci, druga Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno četrnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

- Otvaranjem Aksa prodajnog objekta u Sarajevu, najvećeg u našem maloprodajnom lancu, nastavljamo sa uspješnim poslovanjem na tržištu Bosne i Hercegovine. Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u regionu, nastavićemo u ostvarivanju naše misije je da raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama pružimo podršku roditeljima i djeci - rekla je PR menadžerka kompanije Aksa Jelena Stančić.

U skladu sa sloganom "Sve za bebe i djecu na jednom mjestu", Aksi nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, auto-sjedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odjeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.(eKapija)

na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih