Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Addiko banka Sarajevo poslovala sa 4,2 mil KM neto dobiti u prvoj polovini 2017.

Addiko Bank Sarajevo zabilježila je neto dobit od 4,2 mil KM u prvom polugodištu, uz značajan rast ključnih pokazatelja poslovanja, prenosi Manager pozivajući se na Fenu.

Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko banke, rekla je da je to rezultat primjene nove poslovne filozofije koja se temelji na jasnom, jednostavnom i direktnom bankarstvu.

- Paralelno s uspješno provedenim rebrendingom, napravili smo snažan zaokret u pristupu tržištu, klijentima i načinu poslovanja. Trudimo se biti banka koja se fokusira na bitno, jasno komunicira, direktna je i efikasna. Promijenili smo paletu proizvoda, poboljšali kvalitet usluge i unaprijedili strukturu i kvalitet plasmana. Ostvareni rezultati tijekom prve polovine godine pokazuju da ovaj pristup daje rezultate - rekla je Pašić.

Istakla je da su naročito zadovoljni činjenicom da je rast koji ostvaruju, značajno veći od prosjeka koji se bilježi na bankarskom tržištu.

- Ako poredimo s početkom prošle godine, na razini BiH smo, početkom ove godine ostvarili rast prihoda za 38,6% dok je tržišni prosjek bio 11,5%.

na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih